In toenemende mate vragen opdrachtgevers naar kwaliteit- en milieumanagementsystemen. Veel ondernemers denken dat het niet mogelijk is om dergelijke systemen te combineren met elkaar. Logisch, want beide systemen richten zich op compleet wat anders, waarbij je zou denken dat het niet mogelijk is. Of toch wel?

Tegenwoordig zijn de nieuw uitgebrachte ISO-normen opgezet via de zogenoemde High-Level Structure (HLS). De HLS maakt het mogelijk om ISO-normen als ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 goed met elkaar te integreren. De gevraagde eisen voor bijvoorbeeld deze twee normen zijn vergelijkbaar met elkaar doordat de beide normen gebaseerd zijn volgens de HLS. 

Het antwoord op de vraag: Zijn meerdere ISO normen met elkaar te combineren? is ja! Via de HLS is dit zeker mogelijk. Daarnaast is het nog makkelijker om meerdere ISO-normen combineren met het digitale platform, welke wij voor u op maat inrichten. Niet alleen is het makkelijker om meerdere normen te combineren met elkaar, maar ook nog eens goedkoper! Wanneer u elke ISO-norm afzonderlijk van elkaar aanschaft, betaald u meer dan alles bij elkaar. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met het team van ISOKAM!